ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗΣ ΦΥΤΡΟΥ

ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗΣ ΦΥΤΡΟΥ

Ο υδροπονικός θάλαμος έχει συμπτυχθεί και προσφέρεται από την εταιρεία μας σε ένα Container, το οποίο μπορεί ο κτηνοτρόφος να μεταφέρει στην φάρμα του και να έχει καθημερινά την φρέσκια χορτονομή που χρειάζεται για την εκτροφή των ζώων του.

Παράλληλα προσφέρουμε και τον θάλαμο προβλάστησης, μια παγκόσμια καινοτομία της εταιρείας μας, που αυτοματοποιεί την διαδικασία σε μεγάλο βαθμό, και αυξάνει την απόδοση του «φύτρου υδροπονίας».

Υπάρχουν τυποποιημένα μεγέθη υδροπονικών container παραγωγής ζωοτροφής αναλόγως της δυναμικότητας της φάρμας κάθε κτηνοτρόφου.

Σε αυτό το σημείο έχουμε την δυνατότητα σαν BIOstalis να δώσουμε στον κτηνοτρόφο σιτηρέσιο ενσωματώνοντας και το «φύτρο κριθαριού». Για τη διαδικασία αυτή θέλουμε ειδικές αναλύσεις γάλακτος, οι οποίες επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, που μας δίνουν εικόνα για την υγεία και την παραγωγική ικανότητα των ζώων.

Ο υδροπονικός θάλαμος ζωοτροφών λειτουργεί με μονοφασικό ηλεκτρικό ρεύμα και σε περίπτωση που δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση στην περιοχή τοποθετείται ένα αυτόνομο υβριδικό σύστημα φωτοβολταϊκού πάνελ και ανεμογεννήτριας. Το απαιτούμενο ρεύμα είναι πολύ λίγο και κυμαίνεται από 2KW και φθάνει έως τα 6KW στις μεγάλες μονάδες.

Για να χαρακτηριστεί η τροφή ως βιολογική ζωοτροφή είναι απαραίτητο ο σπόρος να είναι βιολογικός, και η ποιότητα του νερού που θα χρησιμοποιηθεί για το πότισμα να είναι παρόμοιο με το εμφιαλωμένο.

Translate »